Services

Fra design til realisering

Vores services inkluderer konsulentydelser, prototypefremstilling og formarbejdeproduktion.

Hos Odico er vi altid klar til at udforske nye anvendelsesmuligheder for vores robotteknologi. Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi sammen den bedste løsning for dig og dit projekt.

Konsulentydelser

Teknologierne bag Odico udvikler vi selv, og derfor kan vi kalde os eksperter inden for vores fag. For at sikre den bedste implementering og de bedste resultater tilbyder vi følgende services:

  • CAD-DAM integration
  • Designhjælp og verificering
  • Udvikling af unikke løsninger for produktion
  • Parametrisk design og avanceret modellering
  • Projektledelse
  • Projektingeniør services.

Prototyper

Hos Odico kan vi rådgive om alt fra design, funktionelle og/eller æstetiske forventninger og komplekse eller enkle formløsninger.

Vi er altid klar til at konsultere og guide dig gennem arbejdsprocessen og evalueringen, og vi er engageret i at sikre, at realisationen afspejler den ønskede vision.

Formarbejdeproduktion

Odico er en global formarbejde producent.

Vi laver formarbejde og skumløsninger for bygge- og vindturbineindustrierne med en evne til at reproducere komplekse geometrier, som ellers ville være umulige at lave, hvilket skyldes vores revolutionerende robotteknologi.

Ved at bygge på transformative og patenterede teknologier har vi kommercialiseret kombinationen af vores innovative software og vores robotfremstillede produktion. Dette viser vi ved succesfuldt at have færdiggjort mere end 250 projekter for over 100 kunder over hele verden.

Hvis du er interesseret i mere information om vores færdigheder, kan du klikke her.