OM OS

ODICO FORMWORKS ROBOTICS

Odico er en banebrydende forskallings- og teknologileverandør. Vi leverer forskallinger til byggeindustri med en udvidet kompetence indenfor komplekse, arkitektoniske geometrier - hurtigt og kosteffektivt. 

 

Mission

Transformation af den globale bygningsindustri

Vores mission er at transformere den globale bygningsindustri.

Branchen er stærkt afhængig af manuel arbejdskraft, og selv mindre innovationer indenfor design og form er vanskelige at realisere. 

Det vil introduktionen af robotter gøre en ende på. 

 

Der er et enormt potentiale for digitalisering og automatisering i sektoren, og vi har udviklet de værktøjer, der kan realisere det potentiale på verdensplan.

Bæredygtighed

Vores strategi for genanvendelse

I Odico har vi fokus på vores produkters bæredygtighed. I mange nye industrier er materialespild et vigtigt område - et område som vi har håndteret med en simpel strategi: 

Vi har et mål: Nul procent spild i vores produktion. 

Afhængig af opgaven kan vores projekter afgive optil 30 procent affald. De overskydende stykker af EPS bliver skåret op i mindre stykker, derefter bliver de kværnet og fyldt i sække. Det kværnede EPS kan enten genbruges til at lave nye EPS blokke eller bliver solgt som isolering til byggeindustrien. 

Der er intet spild uanset størrelsen af projektet. Det er vores cradle-to-cradle strategi for ansvaret er naturligvis vores. 

Karriere

Vi ansætter

STUDIEJOB - KOMMUNIKATION

Har du lyst til at være med til at udforme og operationalisere Odicos fremtidige kommunikationsstrategi, så virksomheden står endnu skarpere end nu i sin kommunikation eksternt som internt overfor vores interessenter?

Vil du omsætte dine teoretiske færdigheder fra studiet til en konkret og praktisk opgave, hvor du er med til at formulere kommunikationsstrategien og efterfølgende implementere strategiens elementer på forskellige kommunikationsplatforme.  

Stillingen:

Med primær reference til Odicos Salgschef søger vi en studerende indenfor ’International Virksomhedskommunikation’ til – i samarbejde med kolleger - at udfærdige og operationalisere selskabets kommunikationsstrategi og implementere denne. I første omgang ønsker vi at udforme, professionalisere og effektivisere den eksterne kommunikation rettet mod vores kunder i ind- & udland.

Denne kommunikations- og marketingopgave vil omfatte principper for udfærdigelse af brochurer, nyhedsbreve, web m.m. til forskellige kommunikationsplatforme. Vi forventer også, at du ud over review af budskaber er med til at formulere virksomhedens nyheder.

Vi forestiller os et studiejob på minimum 8 timer pr. uge.

Din faglige og personlige profil:

 • Du studerer formodentlig ’International Virksomhedskommunikation med engelsk og medier’ (Bachelor) og befinder dig uddannelsesmæssigt på 3. eller 4. semester.
 • Du behersker naturligvis dansk & engelsk på højt niveau og er en god kommunikator.
 • Du er struktureret, systematisk og kvalitetsorienteret i din fokus på mål og løsninger.
 • Du er åben og omgængelig med en konstruktiv tilgang til opgaverne.
 • Du er holdspiller, men gerne med udgangspunkt i kreativitet og individualisme.

Odico tilbyder dig et attraktivt og studierelevant job i en nylig børsnoteret virksomhed, som er inde i en meget spændende udvikling, med banebrydende nye produkter og ydelser til bygningsindustrien og andre segmenter. Du bliver en del af en flad og uformel organisation med store kontaktflader og korte beslutningsgange. Arbejdsstedet er på selskabets adresse i Odense. Og så kan arbejdet på Odico måske resultere i, at din bacheloropgave på 6. semester gennemføres i samarbejde med Odico?

Har du spørgsmål til stillingen og Odico er du velkommen til at kontakte CCO Lars Ellyt på telefon 2222 1237 eller via mail på [email protected]

PRAKTIKANT

Hvis du er studerende eller nyuddannet, og ønsker du at ansøge om en praktikplads hos Odico, så udfyld formularen og vedhæft de relevante dokumenter, de kan være på dansk eller engelsk. Ansøgninger bliver vurderet løbende. 

I din ansøgning vil vi meget gerne høre om: 

 • Hvorfor du ønsker en praktikplads hos Odico 
 • Hvad du kan bidrage med 
 • Er der et specifikt område eller en idé du ønsker at arbejde med 
 • Hvilke forventninger du har til Odico i løbet af dit praktikophold 
 • Hvilke formalia, hvis nogen, skal der opfyldes 
 • Hvilken uddannelse du studerer, og med hvilke specialer/retninger 
 • Tidspunkt for start og varighed af praktikophold 

Vi tilbyder praktikpladser på vores adresse: Peder Skrams Vej 5, Odense, Danmark.