OM OS

ODICO CONSTRUCTION ROBOTICS

 

Odico Construction Robotics er en robotteknologisk virksomhed, der har udviklet en række transformative teknologier til byggeindustrien. Med en vision om at revolutionere den globale byggebranche, byggeindustri, er vi stolte af at være den første virksomhed i verden, der har demonstreret disse teknologier i kommercielt byggeri. 

Odico blev etableret i 2012 og består i dag af 30 ansatte. Siden 2012 har vi løst mere end 250 projekter i 6 forskellige lande.

Mission

Transformation af den globale byggeindustri

Vores mission er at transformere den globale byggeindustri. På nuværende tidspunkt er branchen stærkt afhængig af manuel arbejdskraft, og selv mindre innovative tiltag indenfor design og form er vanskelige at realisere. Det vil vi med introduktionen af robotteknologi gøre en ende på!

Der er et enormt potentiale for digitalisering og automatisering i sektoren, og vi har udviklet de værktøjer, der kan realisere det potentiale på verdensplan.

ANSVARLIGHED

Vores strategi for genanvendelse

Hos Odico erkender vi behovet for en bæredygtig udvikling, og vi mener, at vi har et stort medansvar i at sikre den bedste udnyttelse af jordens ressourcer. Derfor støtter Odico FN's verdensmål for en bæredygtig udvikling. I vores arbejde er vi overbeviste om, at vi kan gøre en forskel på områderne: 

 • Industri, Innovation og Infrastruktur
 • Bæredygtige byer og lokalsamfund 
 • Ansvarligt forbrug og produktion. 

Bæredygtighed er et emne, som vi hos Odico sætter stor fokus på. I mange nye industrier er materialespild et vigtigt område – et område som vi har håndteret med en simpel strategi. Vi har et mål: nul procent spild i vores produktion!

Afhængig af opgaven kan vores projekter afgive op til 30 procent affald. De overskydende stykker af EPS bliver skåret i mindre stykker, og derefter bliver de kværnet og fyldt i sække. Det kværnede EPS kan enten genbruges til at lave nye EPS blokke eller sælges som isolering til byggeindustrien.

Der er intet spild uanset størrelsen af projektet. Det er vores cradle-to-cradle strategi, for ansvaret er naturligvis vores. 

 

 

Karriere

PROJEKTKOORDINATOR

Teknisk ordrebehandling for produktion med robotter 

Vi har travlt! Vores robotter har travlt! Odico er midt i en spændende vækstfase indenfor sine forretningsområder og ønsker derfor at styrke organisationen med en person, der teknisk  kan omsætte kundeforespørgsler og ordrer til produktion med vægt på kvalitet og leveringspræcision.

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor den eneste konstant er forandring?

Motiveres du af at blive en del af en projektvirksomhed i stærk vækst, hvor der ikke mangler handlekraft?

Odico er en robotteknologisk virksomhed startet i Odense i 2012 med en vision om at revolutionere byggebranchen. 

Odico er opdelt i to forretningsenheder. ’Robotic Solutions’ for udvikling og salg af robotløsninger samt ’Formworks’ for fremstilling af produkter efter ordre.

Odico har gennem egenudviklet software og hardware skabt banebrydende fremstillingsteknologier, der med sit forretningskoncept tilbyder designfrihed for avancerede konstruktioner, hurtigere fremstillingshastighed og omkostningseffektive, bæredygtige løsninger.

Siden starten har Odico i ’Formworks’ løst mere end 250 unikke projekter for mere end 100 kunder i forskellige segmenter, også uden for byggeindustrien.

Odico blev som den første danske robotvirksomhed børsnoteret på Nasdaq First North i juli 2018 for at videreudvikle og vækste virksomheden teknologisk og markedsmæssigt.

OM STILLINGEN

Med reference til Odicos produktionschef for ’Formworks’ søger vi en erfaren person fra byggeindustrien med en håndværksmæssig baggrund.

I ’Odico Formworks’ kommer du til at fungere som projektkoordinator på store som små projektopgaver, hvor du med et stærkt kundefokus er bindeled mellem salgs- og produktionsfunktionen. Sammen med øvrige produktionsmedarbejdere udfører du tillige opgaver, der sikrer leverancen til kunden.

Af konkrete arbejdsopgaver kan nævnes redigering/produktionsoptimering af 3D-tegninger fra kunden samt konvertering af 3D-filer til maskine- eller robotstyringsprogrammer.

Du kan i praksis eksekvere ordrer på Odicos produktionsanlæg. 

DIN FAGLIGE PROFIL

 • Du er bygningskonstruktør eller ingeniør med erhvervserfaring og måske samtidig tømrer som faglig ballast.
 • Du har erfaring med 3D modellering og – geometri.
 • Du har muligvis allerede erfaring med programmering og styring af CNC-maskiner som eksempelvis fræsere og laserskærere.

DIN PERSONLIGE PROFIL

 • Du har et helhedssyn. Har god balance mellem job, familie og fritid.
 • Du er en god kommunikator internt i organisationen såvel som udadtil i relation til kunder.
 • Du er struktureret, systematisk og kvalitetsorienteret i dit fokus på mål og løsninger.
 • Du er åben og omgængelig med en nytænkende og konstruktiv tilgang til opgaverne.
 • Et godt humør er bestemt ingen ulempe, da vi i Odico har en uformel omgangstone!
 • Du er holdspiller, men gerne med udgangspunkt i kreativitet, individualisme, engagement, ansvarlighed, stabilitet og fleksibilitet.

ODICO TILBYDER

En attraktiv stilling i en virksomhed som er inde i en meget spændende udvikling med banebrydende nye produkter og ydelser til bygningsindustrien og andre segmenter.

Du bliver en del af en flad og uformel organisation med store kontaktflader og korte beslutningsgange. Som arbejdsplads er vi nok ”lidt anderledes”?

Du får travlt! Så du bliver nødt til at smøge ærmerne op og tage fat!

Løn og ansættelsesvilkår modsvarer stillingens indhold. Arbejdsstedet er på selskabets adresse i Odense.

NÆSTE STEP!

Har du spørgsmål til stillingen og Odico, er du velkommen til at kontakte produktionschef Christian Odgaard Henriksen på telefon 3015 2223 eller via mail til [email protected].

For at søge om jobbet bedes du udfylde formularen og vedhæfte de relevante pdf'er.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger løbende behandles.

 

PRAKTIKANT

Hvis du er studerende eller nyuddannet og gerne vil ansøge om en praktikplads hos Odico, så udfyld formularen og vedhæft relevante dokumenter på enten dansk eller engelsk. Vi vurderer ansøgningerne løbende.

I din ansøgning vil vi meget gerne høre om:

 • hvorfor du ønsker en praktikplads hos Odico?
 • hvad kan du bidrage med?
 • der er et specifikt område eller en idé, som du ønsker at arbejde med?
 • hvilke forventninger du har til Odico i løbet af dit praktikophold?
 • hvilke formalia, hvis nogen, skal der opfyldes i forbindelse med dit studie?
 • hvilken uddannelse du studerer og med hvilke speciale/retning?
 • hvornår du gerne starte og varigheden af dit praktikophold?

Vi tilbyder praktikpladser på vores adresse: Oslogade 1, Odense, Danmark.