OM OS

ODICO CONSTRUCTION ROBOTICS

 

Odico Construction Robotics er en robotteknologisk virksomhed, der har udviklet en række transformative teknologier til byggeindustrien. Med en vision om at revolutionere den globale byggebranche, byggeindustri, er vi stolte af at være den første virksomhed i verden, der har demonstreret disse teknologier i kommercielt byggeri. 

Odico blev etableret i 2012 og består i dag af 30 ansatte. Siden 2012 har vi løst mere end 250 projekter i 6 forskellige lande.

Mission

Transformation af den globale byggeindustri

Vores mission er at transformere den globale byggeindustri. På nuværende tidspunkt er branchen stærkt afhængig af manuel arbejdskraft, og selv mindre innovative tiltag indenfor design og form er vanskelige at realisere. Det vil vi med introduktionen af robotteknologi gøre en ende på!

Der er et enormt potentiale for digitalisering og automatisering i sektoren, og vi har udviklet de værktøjer, der kan realisere det potentiale på verdensplan.

ANSVARLIGHED

Vores strategi for genanvendelse

Hos Odico erkender vi behovet for en bæredygtig udvikling, og vi mener, at vi har et stort medansvar i at sikre den bedste udnyttelse af jordens ressourcer. Derfor støtter Odico FN's verdensmål for en bæredygtig udvikling. I vores arbejde er vi overbeviste om, at vi kan gøre en forskel på områderne: 

  • Industri, Innovation og Infrastruktur
  • Bæredygtige byer og lokalsamfund 
  • Ansvarligt forbrug og produktion. 

Bæredygtighed er et emne, som vi hos Odico sætter stor fokus på. I mange nye industrier er materialespild et vigtigt område – et område som vi har håndteret med en simpel strategi. Vi har et mål: nul procent spild i vores produktion!

Afhængig af opgaven kan vores projekter afgive op til 30 procent affald. De overskydende stykker af EPS bliver skåret i mindre stykker, og derefter bliver de kværnet og fyldt i sække. Det kværnede EPS kan enten genbruges til at lave nye EPS blokke eller sælges som isolering til byggeindustrien.

Der er intet spild uanset størrelsen af projektet. Det er vores cradle-to-cradle strategi, for ansvaret er naturligvis vores. 

 

 

Karriere

 PRAKTIKANT

Hvis du er studerende eller nyuddannet og gerne vil ansøge om en praktikplads hos Odico, så udfyld formularen og vedhæft relevante dokumenter på enten dansk eller engelsk. Vi vurderer ansøgningerne løbende.

I din ansøgning vil vi meget gerne høre om:

  • hvorfor du ønsker en praktikplads hos Odico?
  • hvad kan du bidrage med?
  • der er et specifikt område eller en idé, som du ønsker at arbejde med?
  • hvilke forventninger du har til Odico i løbet af dit praktikophold?
  • hvilke formalia, hvis nogen, skal der opfyldes i forbindelse med dit studie?
  • hvilken uddannelse du studerer og med hvilke speciale/retning?
  • hvornår du gerne starte og varigheden af dit praktikophold?

Vi tilbyder praktikpladser på vores adresse: Oslogade 1, Odense, Danmark.